استروک پوشال گیری نشده چیست؟

استروک پوشال‌گیری نشده به مراحل انتهایی فرآیند تولید استروک (برای اطلاعات بیشتر در رابطه با استروک اینجا را کلیک کنید)  و دایکات اشاره دارد که در فرآیند تولید آن، قسمت هایی از شیت کاغذ که بدون چاپ و بلا استفاده هستند و در حاشیه استروک قرار دارند که به استروک اتصال داشته و مانع از حرکت و از هم گسیختگی استروک می‌گردد پوشال گفته می‌شود. در ادامه به ذکر برخی از ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

1–  افزایش مقاومت و دوام:

عدم حذف اضافات استروک می‌تواند به افزایش پایداری و مقاومت هر شیت کاغذ در پالت‌ها و عدم آسیب و پارگی‌های ناگهانی و نظم بیشتر و حمل راحت تر کمک کند.

2–  بسته بندی:

  • عدم حذف حاشیه‌های استروک تاثیر گذار در حفظ کیفیت محصول نهایی است به دلیل اینکه استروکی که همراه با پوشال بوده و توسط خود شرکت سلفون پیچ شده و بر روی پالت‌های چوبی و پلاستیکی مستحکم قرار می‌گیرد و کیفیت این نوع از بسته بندی می‌تواند مانع از جذب گرد و غبار و هرنوع الایندگی بر روی استروک و جلوگیری از نفوذ مایعات و رطوبت مضر به استروک گردد.
  • جلوگیری از پارگی استروک در هنگام حذف اضافات استروک که توسط نیروهای تولیدی منجر می‌شود و جلوگیری از هدر رفت سرمایه می‌نماید.
  • پالت‌های بسته بندی شده به علت مقاومت بالایی که دارند را می‌توان به صورت عمودی داخل انبار تولید کننده جای داد تا به نحوی کمک کند که فضای کمی از انبار تولید کننده را اشغال کنند و همچنین می‌تواند کیفیت استروک‌ها را برای مدت طولانی برروی پالت‌های که توسط خود شرکت تولید کننده بسته بندی شده حفظ کند.

3–  وزن پوشال های استروک:

پوشال یا اضافه‌های استروک وزن زیادی نسبت به وزن استروک‌ها نداشته و می‌توان از وزن آن‌ها نسبت به وزن استروک‌ها چشم پوشی کرد و وزن پوشال‌ها نسبت به مقدار استروک‌های هر پالت متغیر بوده و مقدار تقریبی آنها در هر پالت از 5 تا 10 کیلو گرم می‌باشد.

4 –   اندازه پوشال‌های استروک:

اندازه پوشال‌ها بستگی به سایز استروک‌ها دارد به دلیل اینکه سایز استروک‌ها (در قسمت توضیحات سایز استروک نگارش شده است) در اندازه‌های مختلف تولید می‌گردد که تاثیر گذار در اندازه پوشال‌ها نیز می‌باشد.

5–  سود آوری :

پوشال یا اضافات استروک را می‌توان در بازار داخل به خریداران این نوع کاغذ و به عنوان اضافات قبل از تولید برای فروش ارائه کرد که فروش آن برای تولید کننده می‌تواند سودآوری داشته و همچنین در پروسه بازیافت و تولید مجدد قرار گیرد تا از هدر رفت کاغذ جلوگیری گردد.

نتیجه گیری:

 پوشال استروک در بازار داخل مصارف گوناگونی داشته و بعد از خریداری توسط شرکت‌های بازیافت کاغذ در پروسه بازیافت قرار گرفته و مجددا به صنعت تولید کاغذ باز می‌گردد یا حتی به مصرف میادین میوه و تره بار یا تولید کنندگان اجسام شکستنی جهت محافظت از آن اجسام مورد استفاده قرار می‌گیرد و اضافات استروک می‌تواند تا قبل از جداسازی جهت  تولید و ساخت لیوان کاغذی در حفظ کیفیت اولیه سهیم باشد و در نهایت به سوآوری بیشتر به تولید کننده کمک کند.